Navigatie

Hoi! Wat fijn dat je ons hebt gevonden! Voor het geval je je afvraagt op welke website je nu weer terecht bent gekomen…je bevindt je in de webshop van Donderdag. Een shop vol handgemaakte producten voor de allerkleinsten. Toevallig ook de place to be als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeautje. 

Nu vraag je je misschien af wie er dan precies achter Donderdag zitten? Nou...dat zijn wij! Annelies & Laura. Moeder & dochter. Annelies is al haar hele leven bezig met breien, naaien, haken enzovoort. Zo heeft ze Laura's gehele peuter en kleuter garderobe ontworpen en gemaakt en doet ze dat nu nog steeds voor haar drie kleinkinderen. Annelies is verantwoordelijk voor de meeste producten die je ziet in de webshop. 

Laura is moeder van drie kinderen en is afgestudeerd als grafisch ontwerper. Zij maakt alle kaarten en posters en zorgt ervoor dat de website up to date is en de bestellingen de deur uit gaan (ja, al die confetti tijdens het uitpakken van je bestelling...haar schuld!).  

Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd mailen of bellen. En als je ons ziet op een markt...kom gerust even langs. Vinden we heel leuk! Bedankt voor je interesse in onze webshop, we need you <3

 

© 2015 - 2018 Donderdag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel