Navigatie

Het bestellen gebeurt in enkele stappen waar je automatisch doorheen begeleid wordt, tijdens 1 van deze stappen is er ook ruimte voor opmerkingen en daarin kun je alle aanvullende informatie en vragen plaatsen. 

 

Na het bestellen ontvang je een bevestiging met daarin ook de betaalgegevens, mochten er nog vragen zijn dan mailen we.

 

Betaling dient door Donderdag ontvangen te zijn binnen 5 werkdagen. Betalen kan via bankoverschrijving naar rekening NL14INGB0008212758 t.n.v Laura Wienk

 

Na ontvangst van betaling levert Donderdag de bestelde producten.

 

We zetten ons ervoor in de bestelling binnen 2/3 dagen na betaling te verzenden. Dit is echter afhankelijk van drukte, vakantie, omstandigheden en postbezorging. Mocht er vertraging zijn dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten per email.

 

• De prijzen van artikelen op deze site zijn vermeld inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten, tijdens het bestellen worden de verzendkosten er bij opgeteld. 

 

• Donderdag verzendt via postNL.

 

• Wij verpakken alle zendingen zorgvuldig om beschadiging te voorkomen. 

 

• Verzending is ten alle tijde voor risico van de koper, Donderdag is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling of voor het kwijtraken van uw bestelling tijdens het vervoer door postNL. 

 

• Er dient rekening te worden gehouden met de mogelijkheid van kleine kleurverschillen van afgebeelde producten in vergelijk met in het echt, dit komt omdat de het computerscherm de kleur iets kan veranderen (afhankelijk van de beeldschermresolutie) 

 

• Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. 

 

Alle persoonlijke gegevens van de klanten van Donderdag worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

 

De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, ze worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden zoals b.v. het toesturen van een nieuwsbrief. 

 

Donderdag kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de artikelen van Donderdag. 

 

Je hebt het recht om je bestelling of een deel daarvan binnen 14 dagen na levering ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te retourneren. De kosten voor een retourzending zijn altijd voor rekening van degene die de artikelen retour stuurt. 

 

Na ontvangst en controle van de retourzending zal Donderdag het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug storten op de bankrekening van de klant. 

 

Alle handgemaakte artikelen op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd, dit geldt ook voor alle foto`s en teksten op deze site. Niets mag zonder onze toestemming worden overgenomen of nagemaakt, inbreuk hierop is strafbaar. Er zal door ons altijd actie ondernomen worden, en indien nodig aangifte worden gedaan.

© 2015 - 2018 Donderdag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel